fbpx

Glasine o sportskim klađenjima

Glasine o sportskim klađenjima

Pokazatelji o sportskim kladionicama koje biste trebali znati

Jednom kada shvatite osnove sportskih aktivnosti klađenja, poput izračunavanja koeficijenata, vrste oklada i raspoređivanje opklade postaju jednostavni. Odaberite svoj sport, a zatim odaberite svoju okladu. Možete odabrati pobjedničku stranu, pa čak i banku na temelju konačne ocjene ili ishoda. Možete unaprijed vidjeti svoje šanse kako biste izračunali svoj budući prihod.

Javit ćemo vam je li vaša oklada dostupna. Pogledajte sve sportske oklade koje trenutno nudimo u kockarskim objektima Grosvenor. Izračunavanje vašeg povrata na okladu prilično je jednostavno. Na primjer, ako se kladite na vjerojatnost 4/1, za svaku 1 uloženu kladionicu dobit ćete 4.

Možete promatrati svoje šanse, kao i izračunati svoj mogući povrat prije nego što stavite svoju stvarnu okladu. U ponudi je širok raspon vrsta ulaganja. Neki su jedinstveni za određene sportske aktivnosti ili prigode, no većina se može koristiti za različite scenarije. Evo nekoliko najtipičnijih vrsta oklada: – Oklada koja će se samo platiti ako opcija prva dođe/ osvoji priliku.

Neke ideje o sportskim klađenjima morate znati

Oklade u svakom smjeru mogu se pozicionirati u jednoj prigodi ili na 2 ili više izbora u više oklada. – Ulog na individualni izbor ili rezultat.

Svi odabiri moraju pobijediti da bi se ostvario povrat. – Banka na četiri ili čak više izbora. Svi odabiri trebaju pobijediti kako bi se ostvario povrat. Oklada na 3 opcije, koja sadrži 4 zasebne oklade – 3 povećanja i oklada u tri vrijednosti. Povrat će se sigurno isplatiti samo ako pobijede najmanje dvije selekcije.

Oklada na pet izbora, koja se sastoji od 26 zasebnih opklada – 10 parova, 10 trojki, 5 četverostrukih i također peterostrukih sakupljača. Oklada na šest opcija, koja se sastoji od 57 pojedinačnih opklada – 15 povećanja, 20 trostrukih, 15 četverostrukih, 6 peterostrukih, kao i šestostruki sakupljač.

Nepoznate činjenice o sportskim klađenjima

Banka sa sedam opcija, koja se sastoji od 120 pojedinačnih opklada – 21 dvostrukih, 35 trojnih, 35 četverostrukih, 21 peterostruko, 7 šestostrukih i sedmostruki akumulator. Povrat će se sigurno platiti samo ako pobijede najmanje 2 izbora. Oklada na osam izbora, sastojala se od 247 specifičnih oklada – 28 povećanja, 56 trostrukih, 70 četverostrukih, 56 peterostrukih, 28 šestostrukih, 8 sedmostrukih i osam osvajača.

Banka s 3 opcije sastojala se od 7 specifičnih oklada: 3 singla, 3 povećanja i također visokih tonova. https://downandalucia.org/forum/index.php?topic=1068.0 Povrat će se isplatiti ako pobijedi samo jedan izbor. Oklada na 4 opcije, koja se sastoji od 15 privatnih oklada: 4 pjesme, 6 povećanja, 4 trojke, kao i četverostruki sakupljač. Povrat će se sigurno isplatiti ako samo jedna opcija uspije.

Povrat će se isplatiti ako samo jedna opcija uspije. Kladite se na šest opcija, koje se sastoje od 63 pojedinačna opklada: 6 pojedinačnih, 15 parova, 20 trostrukih, 15 četverostrukih, 6 peterostrukih i šesterostruki akumulator. Povrat će se isplatiti ako samo jedna opcija pobijedi. ‘Acca’ je jednostavno kolokvijalna fraza koja opisuje sakupljača.

Trik od 30 sekundi za sportsko klađenje

Izraz sakupljač koristi se zbog činjenice da vam se šanse povećavaju s obzirom na raznolikost oklada u koje idete, zbog višestrukih koeficijenata. Uobičajene alternative za akumulatore sastoje se od: parova 2 oklade trojki Tri oklade Četverostruke 4 oklade Peterostruke pet oklade Šest puta 6 opklada Akumulatori nude uloge velike prijetnje/ velike koristi; kao da samo jedna od opklada ne uspijeva ispuniti, gubite okladu.

Obje su oklade uložene u ekvivalentnim iznosima. Klađenje u oba smjera najčešće je u utrkama konja, ali se može koristiti i u raznim drugim sportskim aktivnostima.

To preseljenje otvorilo je vrata legalnim aplikacijama za klađenje na sportska klađenja u SAD -u jer su suci učinkovito predali pravni izbor pojedinim državama. Mnoge države trenutno potpuno rade s mrežnim sportskim klađenjem.

bonus veren siteler, fmovies, gowatchseries.